За нас

Ние сме екип от ентусиазирани родители, които са посветени на предоставянето на най-добрите руски продукти за вашето бебе. Като партньор на марката Little Star, ние предлагаме най-доброто от техните продукти - качествени и модерни дрехи за бебета и малки деца.

Little Star е компания, основана през 2008 г. в Москва, специализираща в производството на детско спално бельо. С времето разширяват своя асортимент и през 2010 г. откриват завод в Орск, Оренбургска област, където произвеждат своите продукти до днес. С гордост притежават две фабрики и имат екип от над 150 служители към 2023 г.

Основният принцип на Little Star е да създават практични, качествени и красиви дрехи за бебета. Всички техни продукти са създадени с любов и грижа към децата, като се вземат предвид капризите на децата, желанията на родителите и изискванията на ГОСТ и сезонността на продуктите.

Компанията се гордее със своите дрехи изработени от 100% памук със сладки щампи. Техните графични дизайнери работят през цялата година, за да създават нови дизайни за техните модели. Висококачествените багрила на водна основа, които използват, осигуряват запазването на оригиналния вид на дрехите след много пранета.

Марката "Ниточки-Клубочки"на Little Star предлага голямо разнообразие от плетени продукти на достъпни цени. Тя предлага широка гама от бебешки дрехи и аксесоари, включително бодита, гащеризончета, пелени, чорапки, ленти за глава, шапки, одеяла и други. Дрехите на Little Star могат да се използват през цялата година и са много удобни за носене.

Целта на компанията е да създаде гардероб, който включва правилната основа, добре обмислени цветове и комбинируемост, като всяко нова дреха допълва и хармонизира гардероба на бебето. Освен това, предлагат елегантни дрехи за изписване на момичета и момчета, рокли за кръщене, роклички, хавлии, пликове за изписване и връхни дрехи, всички създадени от висококачествени материали и спазвайки стандартите за качество.

Защо да изберете нашите дрешки?

⏺ Бебетата имат деликатна кожа и някои материи могат да причинят раздразнение или алергични реакции. Нашите дрешки и аксесоари са направени от меки, хипоалергенни материали, които са нежни към тяхната кожа.

⏺ Понякога може да бъде трудно да се справите със закопчаванията на бебешките дрешки, особено при смяна на пелените или обличане на движещо се бебе. Дрешките ни имат специален дизайн с удобно закопчаване, което прави обличането и смяната по-лесно.

⏺ Бебетата растат бързо и дрехите им трябва да издържат на често пране и носене. Ние гарантираме високото качество и че дрешките ще издържат повече време и ще запазят своята форма, цветове и мекота.

⏺ Всички наши продукти отговарят на стандартите за безопасност, особено по отношение на копчетата, копчетата-тик-так или връзките, които могат да представляват опасност от задавяне.

⏺ Намирането на баланс между стилни и функционални дрехи за бебе може да бъде предизвикателство. Дрехите ни притежават дизайни, които са не само сладки, но и практични за ежедневното носене, с функции като лесен достъп до пелените или удобно прилягане.

Каним ви да посетите нашият каталог и да изберете перфектните дрехи за вашето бебе. Ние предлагаме всичко необходимо за комфортен живот на вашето дете - от чорапи до одеяла. Уверени сме, че ще намерите всичко, което търсите и ще останете доволни от покупката си. Вярваме, че когато става въпрос за дрехи за вашето бебе, само най-доброто е достатъчно добро.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас. Желаем ви приятно пазаруване!