Грижа за продуктите

Грижете се за дрехите на вашето бебе и следвайте инструкциите за пране, за да бъдат красиви и издръжливи.

Важно е да се изпълнява за всички категории продукти:

1. За да запазите оригиналния вид на дрехите за дълго време, се препоръчва да перете и сушите продуктите от вътрешната страна.

2. Детските дрехи се препоръчват да се перат отделно, като се използват само меки препарати. Най-добре е да използвате специален сапун или прах за детски дрехи. Не използвайте препарати за отстраняване на петна, емолиенти или други добавки!

3. Елементите от деликатни тъкани се препоръчват да се перат в чанта, на програма за деликатно пране.

4. При наличие на щампи, кристали, бродерии и други декорации се препоръчва да гладите продукта от обратната страна и да перете при температура  НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30  

Плетива  (блузи, гащеризони, полугащеризони, бодита, потници, шапки, ръкавички, буйки) - задължително пране преди първо носене! Пере се на 30-40  . Сушете без да използвате нагревателни предмети. Гладете с парна ютия, без да докосвате продукта, гладете от обратната страна.

Трикотаж  (гащеризони, полугащеризони, якета, одеала, шапки, буйки) - препоръчва се деликатно пране на 30  . Използвайте меки пудри. Сушете хоризонтално. Не издърпвайте продукта, когато е мокър. Плетивата не трябва да се сушат на печки и на слънце. Гладете с парна ютия, без да докосвате продукта.

Коприна, сатен, дантела, текстил с дантела  (пликове, одеяла за изписване) - само ръчно пране на ниски температури! Гладете с парна ютия, без да докосвате продукта. Не издърпвайте продукта, когато е мокър.

Трикотаж с полар  (термо) -  препоръчва се пране на 30  с ниска скорост. Не дърпайте, когато е мокър. Сушете в хоризонтално положение далече от нагряващи предмети.

Текстилни изделия  (комплекти за бебешко креватче, спално бельо, поли, комплекти за кръщене, рокли) - тези продукти се препоръчват за химическо чистене. Перете у дома на 30  на деликатен цикъл. Гладете мокро от обратната страна.

Изделия с косъм  - ръчно пране на ниски температури. Не се избелва. Сушете без използване на нагреватели.

Връхни дрехи (демисезонни и зимни дъждобрани с пълнеж) - препоръчва се ръчно или машинно пране на деликатен или ръчен режим при температура 30  C - 40  C с минимална центрофуга до 800 оборота в минута. След измиване изтръскайте добре продуктите, за да разпределите равномерно пълнежа. Сушете хоризонтално без нагряващи предмети. Също така се препоръчва периодично да се изтръсква продуктът по време на сушене. Гладете само с пара. 

С най-добри пожелания за вашето малко Чудо!