GOST

Какво е ГОСТ?

ГОСТ е съкращение от "държавен стандарт" (на руски: "государственный стандарт") и представлява набор от международни технически стандарти, които се прилагат в различни области, включително производството на детски дрехи.

ГОСТ стандартите установяват изискванията за качество и безопасност при производството на детските дрехи. Когато купувате дрехи за вашето бебе, е важно да сте сигурни, че са направени от безопасни материали и са изработени по високи стандарти.

Като избирате дрехи от нас, можете да бъдете спокойни, че спазваме ГОСТ стандартите и предлагаме безопасни продукти, отговарящи на високи стандарти. Тези стандарти определят правилата за материалите, конструкцията и размерите на дрехите. Това е от изключителна важност, особено за детската кожа, която е особено чувствителна.

В Little Star Bulgaria се грижим за безопасността и комфорта на вашето бебе. Затова се придържаме към ГОСТ стандартите при производството и предлагането на нашите продукти.

Ако имате допълнителни въпроси относно ГОСТ и как се отнасят към нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас. На разположение сме, за да ви помогнем и предоставим необходимата информация.