Пет очарователни съвпадащи тоалета за мама и бебе - Little Star Bulgaria

Пет очарователни съвпадащи тоалета за мама и бебе

Като нова майка, няма нищо по-сгряващо от това да облечете малкото си в сладки и стилни тоалети. Но обмисляли ли сте някога да координирате собственото си облекло с това на вашето бебе? Съвпадащите тоалети за майки и бебета стават все по-популярни и има защо – те са абсолютно очарователни! Ето пет съвпадащи тоалета, които със сигурност ще накарат главите да се обърнат:

Denim Duo – има нещо класическо и вечно в денима и това подходящо облекло за мама и бебе не е изключение. Облечете вашето мъниче в дънков гащеризон или рокля и го съчетайте с дънково яке или риза за себе си. Не само е стилен, но е и универсален и лесен за обличане.

Boho Babe – Ако сте фен на бохемския стил, това подходящо облекло е за вас. Облечете бебето си в струяща се рокля или гащеризон в бохо стил и го съчетайте с прохладна макси рокля или пола за себе си. Добавете някои аксесоари като шапка или изящна огърлица за допълнителна нотка на бохо шик.

Всичко за цветята – цветята са класически принт както за майки, така и за бебета, и това подходящо облекло със сигурност ще бъде хит. Облечете бебето си в комбинезон или рокля на цветя и го съчетайте с подходяща блуза или рокля на цветя за себе си. Това е чудесен вариант за семейни снимки или специални поводи.

Спортно облекло – Ако комфортът е вашият основен приоритет, това подходящо облекло за майка и бебе е перфектно. Облечете бебето си в уютен анцуг или джогинг и го съчетайте с подходящ комплект за спортни развлечения за себе си. Добавете няколко стилни маратонки за шик и небрежен външен вид.

Смел и ярък – За тези, които обичат смели и ярки цветове, това подходящо облекло със сигурност ще изпъкне. Облечете бебето си в ярък комикс или гащеризон и го комбинирайте с подходяща рокля или горнище в подобен цвят. Това е чудесен начин да добавите малко забавление и жизненост към гардероба си.

Без значение какъв е вашият стил, има подходящо облекло за вас и вашето мъниче. Разгледайте нашата селекция от облекла и създайте няколко очарователни спомена с вашето мини-аз!

Назад към блога